Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

Orkester

Matevž Luzar, 2021

Žanr

celovečerni film

Država

Slovenija

Dolžina

111 minut

Filmska zgodba spremlja rudarski pihalni orkester iz Zagorja ob Savi, ki se napoti na gostovanje v pobrateno mesto v Avstriji, kjer ima napovedan figuralni paradni nastop pihalnih godb.

Razposajeni člani pihalnega orkestra potujejo na koncert v majhno avstrijsko mesto. Ob petju in zabavi opazujemo njihovo prešerno gostovanje skozi probleme različnih protagonistov in hkrati spremljamo, kako to brezskrbno uživanje dojemajo žene članov orkestra, ki ostanejo v domačem kraju. Pet zgodb zaobjame celotno izkušnjo gostovanja in posledice, ki bodo vplivale na vse vpletene.

Vir: BSF

Na sporedu

2. julij 2023

21.15

Kompresorska postaja


Orkester

Matevž Luzar, 2021

Filmska zgodba spremlja rudarski pihalni orkester iz Zagorja ob Savi, ki se napoti na gostovanje v pobrateno mesto v Avstriji, kjer ima napovedan figuralni paradni nastop pihalnih godb. Razposajeni člani pihalnega orkestra potujejo na koncert v majhno avstrijsko mesto. Ob petju in zabavi opazujemo njihovo prešerno gostovanje skozi probleme različnih protagonistov in hkrati spremljamo, kako to brezskrbno uživanje dojemajo žene članov orkestra, ki ostanejo v domačem kraju. Pet zgodb zaobjame celotno izkušnjo gostovanja in posledice, ki bodo vplivale na vse vpletene. Vir: BSF

KUPI VSTOPNICO