Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

Nastanitve

Hrastnik ponuja nastanitve v planinskih kočah in domovih. Vsi objekti se nahajajo na lokacijah, ki so primerne za aktivno preživljanje prostega časa in so idealne izhodiščne točke za razne pohode.

Rimske terme

Rimske terme ležijo v Rimskih Toplicah, kjer se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja. Vrnite se k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. V Rimskih termah se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj. Več informacij na: www.rimske-terme.si/.

Naslov: Toplice 10, 3272 Rimske Toplice Kontakt in rezervacije: 03 574 2000 info@rimske-terme.si

Gozdarjeva koča nad Rimskimi Toplicami

Gozdarjeva koča ponuja nastanitev za do 11 oseb, nahaja pa se nad Rimskimi Toplicami. Ima tudi jacuzzi, savno, pokrito letno kuhinjo za piknike na razgledni terasi in dve opremljeni kuhinji. Namestitev je idealna tako za sprostitev kot tudi za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Več informacij na: www.gozdarjevakoca.com.

Naslov: Gore 8, 1431 Dol pri Hrastniku Kontakt in rezervacije: 030 210 410 gozdarjevakoca@gmail.com

Planinski dom na Kalu

Planinski dom na Kalu ima 12 sob, od dvoposteljnih pa do osemposteljnih. Je dobro izhodišče za pohode proti Mrzlici, Šmohorju, Klobuku … Več informacij na: www.pzs.si/koce.php?pid=136

Naslov: Kal 11, 1431 Dol pri Hrastniku Kontakt in rezervacije: 068 620 488 planinskidomnakalu@gmail.com

Planinski dom v Gorah

Planinski dom v Gorah ima 9 sob, od dvoposteljnih do enajstposteljnih. Gore so primerno izhodišče za razne pohode, na primer na Kopitnik, Kal … Več informacij na: www.pzs.si/koce.php?pid=134.

Naslov: Gore 42, 1431 Dol pri Hrastniku Kontakt in rezervacije: 040 863 494