Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

JUNAKI DELAVSKEGA RAZREDA

Miloš Pušić, 2022

Žanr

Drama

Država

Srbija

Dolžina

85 minut

Profesor in skupina ilegalnih gradbenih delavcev so odšli brez denarja in osnovnih pravic. Poskušajo se boriti s šefi s sredstvi, ki jih imajo pri sebi. Njihovi šefi gradijo ogromno Potemkinovo vas z namenom kraje denarja iz razvojnega sklada. Ko se bliža rok, se tveganja večajo. Nekoč preprosta gradnja postane boj za življenje in smrt. Vir: https://www.imdb.com

Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

Na sporedu

Sobota, 2. julij

15.00

Rudniški rov


JUNAKI DELAVSKEGA RAZREDA

Miloš Pušić, 2022

Profesor in skupina ilegalnih gradbenih delavcev so odšli brez denarja in osnovnih pravic. Poskušajo se boriti s šefi s sredstvi, ki jih imajo pri sebi. Njihovi šefi gradijo ogromno Potemkinovo vas z namenom kraje denarja iz razvojnega sklada. Ko se bliža rok, se tveganja večajo. Nekoč preprosta gradnja postane boj za življenje in smrt. Vir: https://www.imdb.com Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

KUPI VSTOPNICO