Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

PO ISTI POTI SE NE VRAČAJ

Jože Babič, 1965

Žanr

Drama

Država

Jugoslavija (Slovenija)

Dolžina

90 minut

Vsakdan sezonskih delavcev, ki ga poleg pretepov, alkohola, nogometa in bežanja, spremljajo tudi nezaželene zveze s slovenskimi dekleti, nostalgija po domačih krajih in zasmehovanje pravih Slovencev. Je nacionalna pripadnost res tista, ki določa kdo je komu brat in kdo sovrag? Mar to, kar boli, določajo samo rezila nožev in gluhe stene nastajajočih nebotičnikov?

Vir: www.bsf.si

Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

Na sporedu

1. julij

15.00

Rudniški rov






PO ISTI POTI SE NE VRAČAJ

Jože Babič, 1965

Vsakdan sezonskih delavcev, ki ga poleg pretepov, alkohola, nogometa in bežanja, spremljajo tudi nezaželene zveze s slovenskimi dekleti, nostalgija po domačih krajih in zasmehovanje pravih Slovencev. Je nacionalna pripadnost res tista, ki določa kdo je komu brat in kdo sovrag? Mar to, kar boli, določajo samo rezila nožev in gluhe stene nastajajočih nebotičnikov? Vir: www.bsf.si Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

KUPI VSTOPNICO