Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

Andres Carrasco: Moteča znanost (2019)

Valeria Tucci

Žanr

Država

Argentina

Dolžina

74 minut

Andrés Carrasco, znani argentinski znanstvenik, opozarja na škodljive učinke pesticidov na človeško zdravje. Z izzivanjem znanstvenega sistema, ki ga subvencionira država, je postal referenca za žrtve sistema.

Vir: www.imdb.com

POMEMBNO OPOZORILO: Za ogled filma na filmskem prizorišču Rudniški rov toplo svetujemo, da se obiskovalci primerno obujete (zaradi lažjega dostopa v jamo) in oblečete (stalna temperatura v rovu do 15 ˚C). Nadenite si zaprte čevlje z ustreznim profilom in toplejšo jopo/jakno. V nasprotnem primeru bo ogled filma najmanj zelo osvežujoč! :) Ker se gre v rudnik skupinsko, s strokovnim spremstvom, vas prosimo, da pridete 30 do 20 minut pred projekcijo.

Na sporedu

Sobota , 3. julij

11:00

Rudniški rov






Andres Carrasco: Moteča znanost (2019)

Valeria Tucci

Andrés Carrasco, znani argentinski znanstvenik, opozarja na škodljive učinke pesticidov na človeško zdravje. Z izzivanjem znanstvenega sistema, ki ga subvencionira država, je postal referenca za žrtve sistema. Vir: www.imdb.com POMEMBNO OPOZORILO: Za ogled filma na filmskem prizorišču Rudniški rov toplo svetujemo, da se obiskovalci primerno obujete (zaradi lažjega dostopa v jamo) in oblečete (stalna temperatura v rovu do 15 ˚C). Nadenite si zaprte čevlje z ustreznim profilom in toplejšo jopo/jakno. V nasprotnem primeru bo ogled filma najmanj zelo osvežujoč! :) Ker se gre v rudnik skupinsko, s strokovnim spremstvom, vas prosimo, da pridete 30 do 20 minut pred projekcijo.

KUPI VSTOPNICO