Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

Delavnica društva GUMB

Sobota, 3. julij, ob 10:30, Mladinski center Hrastnik

Delavnica za otroke. Pred delavnico – ob 10.00 – si boste lahko ogledali animirani film Delo Timona Ledra in kratke video vsebine o filmskih poklicih.

Počitnice so tu: Kekec gre na morje, Babica gre na jug, »Gremo mi po svoje«, si bodo rekli taborniki. Charlie Chaplin in 7 palčkov pa pridejo na delavnico v Hrastnik. Na delavnici bomo kolažirali, risali in pisali razglednice s podobami delovnih filmskih junakov. Po tem bomo razglednice tudi poslali, zato ne pozabite prinesti s seboj naslovov svojih babic, dedkov, stricev, tet in prijateljev.

Delavnico pripravljata Petra Gosenca in Tanja Skale iz Društva GUMB.

Društvo za gojenje ustvarjalnega mišljenja in bivanja – GUMB sestavlja skupina entuziastičnih posameznikov, ki goji divje misli, prakse kreativnega izobraževanja in praktične ekologije. Najbolj so dejavni na področju izvajanja delavnic za otroke in odrasle, ki temeljijo na kreativni uporabi naravnih in reciklažnih materialov. Poleg iskanja vedno novih načinov recikliranja radi nabirajo divje plodove v gozdovih in na travnikih, gojijo rastline, gledajo nevsakdanje filme in se poglabljajo v antropologijo vsakdana. Povsem vsakdanje pa jim je iskanje etičnih načinov preživetja v vedno bolj omejujočem svetu poznega kapitalizma.

DOGODKI