Prijavi se na kameratska obvestila

* indicates required

DOBER DAN ZA DELO

Martin Turk, 2018

Žanr

Drama

Država

Bosna in Hercegovina, Slovenija, Turčija

Dolžina

75 minut

Armin, ki je že dolgo nezaposlen, se odpravi na razgovor za delo hišnika v osnovni šoli. Na poti naleti na prometno nesrečo. Ko končno prispe do šole, je razgovorov že konec in delo je bilo oddano. Še preden noseči ženi Jasmini pove o ponesrečenem razgovoru, se priložnost ponudi v klavnici pri znancu njegovega svaka Kenana. Ker Armin ni sposoben zaklati živali, dobi delo varnostnika. Kmalu pa ugotovi, da delavci v klavnici kradejo. Prepričan, da ravna prav, prijavi krajo lastniku klavnice. Vir: www.bsf.si

Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

Na sporedu

2. julij

11.00

Rudniški rov






DOBER DAN ZA DELO

Martin Turk, 2018

Armin, ki je že dolgo nezaposlen, se odpravi na razgovor za delo hišnika v osnovni šoli. Na poti naleti na prometno nesrečo. Ko končno prispe do šole, je razgovorov že konec in delo je bilo oddano. Še preden noseči ženi Jasmini pove o ponesrečenem razgovoru, se priložnost ponudi v klavnici pri znancu njegovega svaka Kenana. Ker Armin ni sposoben zaklati živali, dobi delo varnostnika. Kmalu pa ugotovi, da delavci v klavnici kradejo. Prepričan, da ravna prav, prijavi krajo lastniku klavnice. Vir: www.bsf.si Za ogled filmov na lokaciji Rudniški rov priporočamo primerno obutev in topla oblačila, saj je stalna temperatura do 15˚C. Pred projekcijo pridite vsaj pol ure prej, ker se gre v jamo skupinsko, pod strokovnim spremstvom. Vstop v jamo je po zakonu starostno omejen na +14 let.

KUPI VSTOPNICO