Ensimmäinen videokamerani

Valokuvaharrastus on jäänyt unohduksiin. Vielä 1980-luvulla kuvasin innokkaasti Nikon FE -kameralla. Sen jälkeen minulla on ollut vain yksi kamera Panasonic Lumix DMC-TZ3. Tarkoituksenani on hannkia kunnon kamera ja elvyttää nuoruuteni valokuvaharrastusta.  Siksi olen laittanut myös tämän kamerablogin pystyyn.

Ensimmäinen videokamerani

Onkohan siitä  jo kuusi vuotta kun ostin ensimmäisen videokamerani. Se oli Panasonic NV-GS75. Tämä Panasonic oli ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa videokamerani.

Tämä Panasonicin malli perustuu kolmeen 1/6 tuuman ja 530 000 pikselin kennoon. Eli kamerassa on 3 CCD kennoa. Panasonicissa on 10 kertainen optinen zoomaus.  Tällä kameralla sai otettu 1,7 megapikselin still-kuvia.

Kameran mukana tuli akku, laturi, kaukosäädin, muistikortti, av-kaapeli, linssiuojus, usb-kaapeli, olkahihna ja ohjelmistot. Ostin myös lisäakun ja laajakulmaobjektiivin.

Halvin kameratarjous löytyi verkkokauppa Pixmanian sivuilta. Siksi ostin kameran sieltä. Se toimitettiin muutamassa päivässä kotiovelle. Olen erittäin tyytyväinen kamerani toimitukseen.

Käy tutustumassa Pixmanian laajaan ja halpaan videokameratarjontaan: Laaja digikamerakauppa.

Panasonicin videokamerassa minulla oli vain kerran ongelmia. Automaattinen tarkennus meni aivan sekaisin eli autofocus tarkensi ihan mihin sattuu. Videokamera piti viedä huoltoon, mutta sieltä se tuli onneksi korjattuna.

Kategoria(t): videokamerat Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>